Article ID: 2546, created on Oct 29, 2007, last review on Apr 25, 2014

  • Applies to:
  • Pro Control Panel Linux

AdditionalInformation

View Knowledge
Knowledge ID 1680
Product : WEBppliance for Linux
Version : 3.5.1
Topic : FAQ

Title
Installing WEBppliance Pro fails because of missing files

Summary
Installing WEBppliance Pro fails because of missing files

Prevention


Details

Note : This issue has been resolved in Webppliance Pro 3.5.2

Installing WEBppliance Pro can fail because of missing files in /tmp/oem like upgrader.sh.

The reason this happens is after a new install of RedHat 7.3 anacron will run a job to

clear out the files in /tmp for thefirst time.

Some of these files have older time & date stamps so these files get removed.

You can do the following to work around this problem:

Scenario 1: Installing WEBppliance Pro using a kickstart floppy

1. chkconfig --level 345 anacron off

2. chkconfig --level 345 crond off

3. rpm -e ensim-parser

4. rpm -e lwpinstaller

5. Reboot the server.

The installation should resume on reboot and proceed normally.

Once the installation has completed youcan turn on anacron/crond using

chkconfig --level 345 anacron on

service anacron start

chkconfig --level 345 crond on

service crond start

Scenario 2: Installing WEBppliance Pro on a preinstalled RedHat 7.3 server,

1. /etc/rc.d/init.d/anacron stop

2. rpm -e ensim-parser

3. rpm -e lwpinstaller

4. Re run setup.sh found in theOSInstaller-7.3-xx/linux/ directory and the install should proceed normally.

Once the installation has completed you can start anacron again.

This will be fixed in a new OSinstaller that will coincide with the release of WEBppliance Pro3.5.2.



Attachments


Related Knowledge

Related Links
 
Last ModifiedUsageSatisfiedLast Used
8/20/2004 1:04:13 PM20 10/11/2007 6:47:01 AM

4cc899da08664637a8bc437308d3ddd7 3ccb419cf98083f3bb45808fba8dbc7c 6311ae17c1ee52b36e68aaf4ad066387

Email subscription for changes to this article
Save as PDF